Oppaat
Toni Helander

Kalastusopas ja Keittiömestari
Tonilla on yli kymmenen vuoden kokemus ruoan parista, ja hänellä on ruoanlaittovastuu. Kokemusta alalta Toni on kartuttanut mm. Elitessä ja Lasipalatsissa Helsingissä, Hullu Poro:ssa ja Hotelli K5:ssä Levillä. Lisäksi Toni on vastannut vuoden verran Break Sokos Hotel Bomban ravintoloista nurmeksessa.
Kalastusta Toni on harrastanu lapsuudestaan saakka, ja vuonna 2017 päätti tehdä kalastusopastoiminnasta itselleen ammatin.
Kuva: Eero Jääskeläinen/Valovoima
Hanna Jänönen

Eräopas, Ohjelmapalvelujen tuottaja ja koulutettu Hieroja
Hannalla on vankka kokemus erilaisista asiakaspalvelutehtävistä, ja hänellä on vastuualueenaan retkeily. Hän on toiminut mm safarioppaana Lapland Safariksen husky-tarhalla Muoniossa ja porofarmilla Luostolla.
Hannan intohimona ovat eläimet ja luonto.